Neem gerust contact met ons op om thuis
met u de mogelijkheden door te nemen.

Vecozo certificaat; Snelle uitbetaling zorgverleners 

Vecozo certifictaat, Als zzp’er in de particuliere thuiszorg kun je inloggen wanneer je bericht heeft gekregen dat de Persoons GebondenBudgethouder wordt overgezet naar het nieuwe PGB Portaal. Nieuwe PGB budgethouders kunnen meteen gebruik maken van het nieuwe portaal van de SVB. Hiervoor log je in het een Vecozo certificaat, wel moet je hiervoor een Vecozo certificaat aanvragen 
 

Vecozo certificaat

Inloggen met VECOZO-certificaat

Om als zelfstandige zonder personeel (zzp'er) jouw factuur zelf in te dienen bij de SVB, log je in met een VECOZO-certificaat. Dit certificaat vraag je aan met een AGB-code, waarvoor je je inschrijft of staat ingeschreven in het AGB-register. Dit is hét identificerende register in de zorg, met de AGB-code als unieke sleutel.


AGB-code aanvragen

Een AGB-code is een landelijke code waarmee de professionele zorgverlener kan worden herkend. Op de site van Vektis vindt je als zorgaanbieder informatie over het AGB-register. Het AGB register is een openbaar register. Het is mogelijk een AGB Code aan te vragen op basis van jouw onderneming of op basis van jouw diploma in de zorg. Verzorgenden kunnen een persoonlijk AGB aanvragen op basis van hun Kiwa keurmerk, verpleegkundigen op basis van hun BIG register vermelding.


Aanvragen AGB-code en VECOZO-certificaat

Heb je nog geen AGB-code of VECOZO-certificaat? Vraag deze op tijd aan en volg ons bijgevoegd stappenplan.


Inloggen met DigiD of Vecozo certificaat

Als PGB budgethouder kun je inloggen via jouw DIGID. Na de eerste inlog  controleer je jouw gegevens. Ga dan naar uw profiel en vul uw gegevens aan. Deze gegevens zijn nodig voor het opstellen van een zorgovereenkomst en het uitbetalen van declaraties.


Snelle uitbetaling via MijnPGB

Als zelfstandige in de zorg, zzp’er kun je via het PGB portaal zelf jouw factuur invoeren en uploaden. De client / budgethouder krijgt vervolgens een melding om de factuur te accorderen. Zodra deze factuur door de budgethouder is geaccordeerd wordt deze zeer snel, vaak binnen enkele dagen door de SVB overgemaakt.