Neem gerust contact met ons op om thuis
met u de mogelijkheden door te nemen.

Ervaringen met Verpleeg Collectief 

Ervaringen met Verpleeg Collectief; Lees de ervaringen van anderen met de particuliere thuiszorg van het Verpleeg Collectief 

 

Ervaringen met Verpleeg Collectief

Verpleeg Collectief particuliere thuiszorg is opgericht in 1989 door BIG Geregistreerde ( Wet BIG ) verpleegkundigen die werkzaam waren in de particuliere thuiszorg.

Het Verpleeg Collectief faciliteert en organiseert thuiszorg voor chronisch zieken, mensen met dementie als de ziekte van Alzheimer, thuis revaliderenden en mensen die in de terminale fase van hun leven verkeren. Onze organisatie werkt uitsluitend met gediplomeerde verpleegkundigen niveau 4 & 6 en Verzorgenden Individuele Gezondheidszorg (VIG), niveau 3. Al meer dan 35 jaar organiseert het Verpleeg Collectief professionele zorg thuis. 
 

Voor wie kan particuliere thuiszorg een oplossing bieden?

Ervaringen met Verpleeg Collectief

Enkele voordelen van particuliere thuiszorg ; Ervaringen met Verpleeg Collectief 

 • Verpleeghuis vervangende 24 uurszorg: U kunt thuis blijven wonen, u hoeft niet te verhuizen naar een zorginstelling. Zodoende behoudt u uw privacy en sociale leven.
   
 • Meer tijd: wij bieden meer dan korte zorgmomenten. De zorg vindt plaats in een één-op-één situatie, zo lang als u nodig hebt vanaf 4 aaneengesloten uren.
   
 • Vaste tijden: De zorgverlener wordt ingeroosterd voor vaste diensten op tijden die u voorstelt. De zorgverlener verleent de zorg op de afgesproken tijd.
   
 • Vaste zorgverleners: Er wordt per cliënt een vast zorgteam samengesteld. Het zorgteam blijft stabiel en zo lang mogelijk van dezelfde samenstelling.
   
 • Welzijn: De zorg bestaat uit meer dan verpleegkundige en verzorgende taken, wij bieden ook persoonlijke aandacht.
   
 • Eigen regie: U hebt inspraak in de zorg en de keuze van een zorgverlener. Tevredenheid van de cliënt staat voorop.
   
 • Continuïteit: Het vaste zorgteam zorgt voor continuïteit van de zorg.
   
 • Meer zorg: Het Verpleeg Collectief biedt in veel gevallen meer zorg voor hetzelfde budget.