Neem gerust contact met ons op om thuis
met u de mogelijkheden door te nemen.

Verpleeg Collectief dit jaar weer op de Seniorenbeurs
18 november Huis van Waalre, Bezoek ons! 

Particuliere thuiszorg; Met het ouder worden kan men geconfronteerd worden met situaties en omstandigheden,
waar u eerder minder aandacht voor had en waarvoor u ook niet altijd het antwoord paraat hebt hoe daarop te reageren.

Seniorenmarkt Waalre


WaarHuis van Waalre

Adres: Koningin Julianalaan 19, 5582 JV Waalre 

Wanneer: 18 november van 13:00 - 17:00 uur 
 

Particuliere thuiszorg Waalre; volledige zorg thuis 

Hoe makkelijk is het dan als anderen de voor u interessante informatie en mogelijke antwoorden al verzameld hebben en op een toegankelijke en overzichtelijke wijze wordt gepresenteerd.

Daarnaast is het goed om u te laten voorlichten over de mogelijkheden aangezien particuliere thuiszorg nodig kan zijn op onvoorziene momenten. Indien er dan nog moet worden gezocht naar particuliere thuiszorg kan het zijn dat dit niet beschikbaar is of dat er sprake is van wachtlijsten. 


Seniorenmarkt Waalre;  Particuliere thuiszorg Waalre 

Dat kunt u allemaal vinden tijdens de SENIORENMARKT, die op 18 november 2023 wordt gehouden in Huis van Waalre, van 13:00 tot 17:00 uur.

Tijdens deze markt presenteert zich een groot aantal personen en instellingen, bedrijven, verenigingen. Het is een informatieve markt: de deelnemers geven inlichtingen over een groot aantal onderwerpen die voor senioren interessant zijn, zoals gezondheid, financiële zaken, ontspanning, wonen, thuishulp, verpleeghuizen, dementie en alzheimer, lichamelijke hulpmiddelen en fysiotherapie, tandtechniek, audiologische en optische hulpmiddelen, bankzaken, notariële hulp, uitvaart, financiële adviseurs, beweging/sport, cultuur, creatieve activiteiten, reizen, musea en cultuurhistorie, handvaardigheid en welzijnsactiviteiten, sociëteiten en ouderenbonden.

De toegang tot de markt is gratis en dat geldt ook voor de informatie.

Wij heten u graag welkom tijdens deze markt

Adresgegevens Huis van Waalre zijn hier te vinden