Overslaan en naar de inhoud gaan

Neem gerust contact met ons op om thuis
met u de mogelijkheden door te nemen.

Wat is het Fiscaal Kompas ZZP Zorg?

Het Fiscaal Kompas ZZP Zorg beschrijft een manier van werken waarbij een opdrachtgever in de zorg en opdrachtnemer (zzp’er) zo veilig mogelijk kunnen samenwerken. 

Het kader maakt duidelijk wanneer er sprake is van schijnzelfstandigheid. Het Fiscaal Kompas heeft als doel om schijnzelfstandigheid tegen de te gaan. Fiscaal kompas / belastingdienst 


Afscheid van een zorgteam | Particuliere thuiszorg Waalre 

Soms is er een afscheid van een client die niet langer in zorg blijft. Soms is er ook sprake van een dubbel afscheid wanneer ook teamleden van de zorg stoppen met werken voor het Verpleeg Collectief. 

Hitte bij ouderen

 

hitte bij ouderen


Hitte bij ouderen; Aandachtspunten voor zorgverleners in particuliere thuiszorg 

Vergoedingenlijst PGB

Crisisopname voorkomen 

Crisisopname; voorkomen is beter dan genezen! Ouderen wonen steeds langer thuis met een zwaardere zorgvraag. Daarbij is het risico op een onverwachte crisisopname in het verpleeghuis of ziekenhuis groter.  Een opname of een tijdelijk verblijf is een ingrijpende gebeurtenis voor oudere mensen. Bovendien moeten professionals snel handelen en moeten er voldoende plekken beschikbaar zijn. Deze beschikbare plek kan ook ver buiten de eigen regio zijn, ver van familieleden en bekenden.

 

Wanneer ben je ondernemer in de zorg (zzp'er) volgens de Belastingdienst? 

Schijnzelfstandigheid: Ondernemer volgens de Belastingdienst

Zelfstandigheid
100%
Ondernemersrisico

Gewaarborgde hulp PGB wordt afgeschaft

Gewaarborgde hulp PGB; Indien zorgvragers thuis zorg ontvangen middels een PersoonsGebonden Budget en een WLZ indicatie hebben die hoger of gelijk is aan Zorgprofiel VV05 dan is het aanstellen van een Gewaarborgde hulp verplicht. Hier gaat echter verandering in komen.

Willibrorduskoor zingt Ave Maria

Een doorbraak in Alzheimer diagnose: een bloedtest als sleutel tot vroege detectie

Alzheimer diagnose ; Een doorbraak in de diagnose van Alzheimer: een bloedtest als sleutel tot vroege detectie

Alzheimer diagnose

Alzheimer Diagnose

Hoe komt u van overmatig zweten af: 5 effectieve oplossingen

Bent u ook zo klaar met overmatig zweten? Gelukkig zijn er effectieve oplossingen om dit probleem aan te pakken. In dit artikel ontdekt u vijf effectieve manieren om van zweten af te komen. Of u nu last hebt van zweetoksels, klamme handen of een bezweet voorhoofd, deze oplossingen kunnen u helpen om droog en zelfverzekerd te blijven.

Abonneer op mhoor's blog
 

Stuur mij de Nieuwsbrief!

* indicates required

Intuit Mailchimp